Carrièrekans

WANTED – De evenement MacGyver !

Thursday, April 6, 2017 — Jouw functie

De evenement MacGyver (alias de Field Oparator) heeft als opdracht het opbouwen van opstellingen op evenementen maar moet zich ook verzekeren van de goede werking ervan. Hij levert zijn technische expertise en ervaring om het succes van de actie op het veld te waarborgen.

Op sommige acties zal hij ook een animerende rol spelen en dus een dubbele verantwoordelijkheid moeten opnemen. Enerzijds de garantie van de goede werking van de opstelling en anderzijds de best mogelijke prestaties uivoeren voor de klant op basis van de gestelde doelstellingen.

 

Jouw profiel

·         Je bent titularis van het diploma secundair onderwijs. Een diploma in technisch onderwijs (geluidstechnicus, licht, technishow) is een plus.

·         Je bent handig, vindingrijk, verantwoordelijk en georganiseerd.

·         Je hebt een sterke interesse in IT, nieuwe technologieën en fotografie.

·         Je bent perfect tweetalig, nederlands/frans (engels is een plus).

·         Je hebt een rijbewijs B (een rijbewijs BE is een plus).

·         Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, je bent sociaal en je kan goed omgaan met stress en onverwachte situaties.

·         Je bent flexibel en je bent bereid om 's avonds en in het weekend te werken als dat nodig is (maar niets maakt je bang want jij bent McGyver).

 

Wat we aanbieden

Een contract van onbepaalde duur.

Een job vol uitdagingen met mogelijkheden om zich te ontwikkelen.

Een stimulerende werkomgeving met een heel leuk team. Allemaal ondersteund door diverse teambuildings en interne evenementen.

Een dynamisch bedrijfscultuur in voortdurende evolutie.

 

Geïnteresseerd ?

Stuur jouw CV en een sollicitatiebrief naar het volgende e-mailadres : julie@eventattitude.com