Skip to Content

De Lotto Selfie Wall in Paleis 12 draait op volle toeren!

Eventattitude maakt de balans op van één jaar werking...

Het door Eventattitude geplaatste toestel voor Lotto, dat in november 2014 in Paleis 12 werd geïnstalleerd, heeft intussen zijn kruissnelheid bereikt. Tijd om de balans op te maken na een volledig jaar van activiteiten.

Ter herinnering, deze Selfie Wall draagt bij aan de zichtbaarheid van Lotto als partner van een zaal die elke maand in belang toeneemt. Bij elk concert, worden de naam van de artiest en de datum weergegeven, meteen het ideale kader voor een selfie die dient om een werkelijk onvergetelijk moment vast te leggen. Dankzij een web app die toegankelijk is via hun smartphone, kunnen de gebruikers hun fotonegatief overbrengen en de code bekomen die hen toelaat om hun foto gratis af te drukken bij een van de beschikbare terminals.

Voor wat betreft de zichtbaarheid, geeft het apparaat Lotto de mogelijkheid om het publiek een activering aan te bieden die heel relevant is in de context. Het toestel helpt het merk van de Nationale Loterij ook om zijn imago te verjongen.

Gedurende dit eerste jaar werking, hebben bijna 40 manifestaties gediend als kader voor deze spontane selfies. Bij de concerten die de beste scores haalden, stond Stromae een lange tijd bovenaan, totdat de komst van Major Lazer afgelopen zomer die situatie kwam veranderen. Die avond werden bijna 900 selfies afgedrukt bij de terminals … 

Het apparaat geeft het merk eveneens de kans om zijn zichtbaarheid op de sociale netwerken te vergroten. Want hoewel slechts een - moeilijk te kwantificeren - deel van de selfies wordt afgedrukt, wordt de overgrote meerderheid massaal gedeeld op Facebook, Instagram of Twitter.

Contacteer ons
Over Eventattitude

Vaak is er een aanleiding nodig alvorens twee personen een gesprek starten. Het weer, het nieuws... iets om het ijs te breken.

Hetzelfde geldt voor een merk dat zijn doelpubliek wil bereiken of een bedrijf dat dichter bij zijn klanten wil staan.

Het is net bij deze problematiek dat Eventattitude kan helpen!

Hoe trekt een merk de aandacht van de consument die een beurs bezoekt of in een winkelcentrum rondloopt?

Hoe boeit een merk de bezoekers van een evenement dat het sponsort – of het nu gaat om festivalgangers op Rock Werchter of toeschouwers tijdens de Fan Day van de Rode Duivels?

Wat moet het doen om tijdens het volgende personeelsfeestje een ludieke interactie tussen zijn medewerkers te creëren?

Allemaal vragen waarop Eventattitude met zijn unieke expertise, opgebouwd gedurende de afgelopen 16 jaar, een antwoord biedt.

Eventattitude heeft een bijzonder specifiek vakgebied waarin het ludieke en interactieve animaties ontwikkelt die een merk toelaten een gesprek met de consument aan te knopen.

Eventattitude
Av. Louise / Louizalaan 523
1050 Brussels