Skip to Content

Een nieuw team aan het roer bij Eventattitude!

De 'conversation starters' vieren dit jaar hun 15de verjaardag...

Terwijl Eventattitude net een Autosalon vol records achter de rug heeft – met het opstellen van 10 belevingsgerichte installaties voor Febiac en klanten zoals Citroën, Fiat, Hyundai, Peugeot of Volkswagen – maakt Raphaël de Borman  zich klaar om de sleutels te overhandigen aan zijn vennoten: zijn broer Gaëtan, Emmanuel Paul en Sören Vandewalle, die gebruik maakt van het vertrek van de betrokkene om ook in het kapitaal te stappen.

Eventattitude, dat werd opgericht in 2001, heeft snel een plek veroverd in het landschap van de eventcommunicatie en brand activation. In de loop der jaren heeft het in Brussel gevestigde bedrijf een uitzonderlijke expertise opgebouwd voor het ontwerpen en ontwikkelen van allerlei soorten interactieve apparaten – zowel voor foto, video als spel. Hun ploeg – 30 personen onder één dak – omvat zowel projectmanagers, softwareontwikkelaars, als industriële ontwerpers. Van Tomorrowland tot Winterpret, over Batibouw, jaarlijks gaat het om meer dan 1.500 operaties in België en de omliggende landen.

De afgelopen jaren hebben we Eventattitude kunnen ontwikkelen om een kruissnelheid te bereiken, met een jaarlijkse omzet van zo’n 3 tot 4 miljoen. Maar 2015 was voor ons de gelegenheid om het bedrijf in de diepte te herstructureren. Nu deze opdracht is afgerond en zijn vruchten afwerpt, is het ideale moment gekomen om de fakkel door te geven, zo verklaart Raphaël de Borman.

Het huidige team is sterker dan ooit. We hebben maanden gewerkt aan deze overgang, samen met mijn vennoten en het management. Na vele jaren in functies als Managing Director, Creative Director en Account Director bij Eventattitude, wil ik nu de tijd nemen om mijn nieuwsgierigheid voor bepaalde domeinen zoals bijvoorbeeld user-generated-content verder te laten groeien.  Ik sluit dan ook niets uit voor wat betreft het verdere verloop van mijn carrière.

De overdracht zal een verderzetting zijn van het werk van de afgelopen weken, en eind maart worden afgerond.  Het is Emmanuel Paul die voortaan de functie van Managing Director zal bekleden.

Wij zijn van plan om dit jaar ons 15-jarig bestaan te vieren. Het begin van het jaar is bemoedigend met de komst van nieuwe klanten en het opzetten van grote projecten – met name voor het Parlementarium van Berlijn of het museum Bourgogne des Flandres in Brugge, zo besluit Emmanuel Paul.

Contacteer ons
Over Eventattitude

Vaak is er een aanleiding nodig alvorens twee personen een gesprek starten. Het weer, het nieuws... iets om het ijs te breken.

Hetzelfde geldt voor een merk dat zijn doelpubliek wil bereiken of een bedrijf dat dichter bij zijn klanten wil staan.

Het is net bij deze problematiek dat Eventattitude kan helpen!

Hoe trekt een merk de aandacht van de consument die een beurs bezoekt of in een winkelcentrum rondloopt?

Hoe boeit een merk de bezoekers van een evenement dat het sponsort – of het nu gaat om festivalgangers op Rock Werchter of toeschouwers tijdens de Fan Day van de Rode Duivels?

Wat moet het doen om tijdens het volgende personeelsfeestje een ludieke interactie tussen zijn medewerkers te creëren?

Allemaal vragen waarop Eventattitude met zijn unieke expertise, opgebouwd gedurende de afgelopen 16 jaar, een antwoord biedt.

Eventattitude heeft een bijzonder specifiek vakgebied waarin het ludieke en interactieve animaties ontwikkelt die een merk toelaten een gesprek met de consument aan te knopen.

Eventattitude
Av. Louise / Louizalaan 523
1050 Brussels