Skip to Content

Eventattitude geeft met Rock Werchter de aftrap van het festivalseizoen…

Voor velen rijmt zomer met festivals. Deze typisch Belgische specialiteit is de uitgewezen plek voor vele brands gedurende de zomerperiode… Vorig weekend opende Rock Werchter de deuren voor meer dan 300.000 festivalgangers gedurende 4 dagen.

Eventattitude was aanwezig met het agentschap NewWorld (Aegis Media) en klant Spadel. Op de Spa stand konden de deelnemers een spectaculaire trampoline sprong maken aan de voet van een waterval. De prestatie werd vereeuwigd door een geprinte foto die kon gedeeld worden op social media platforms…

Het evenementenbureau Fast Forward Events had eveneens beroep gedaan op Eventattitude om een fotobooth op de stand van hun klant Ray-Ban te plaatsen die hun #campaignforchange eer wilde aandoen op een indrukwekkende manier. De teams die aanwezig waren op de stand nodigden de festivalgangers uit om hun haar in een flashy kleur te laten verven, een foto hiervan te laten trekken, en deze verandering, die door het bekende zonnebrillen merk werd geprezen, te verspreiden. 

Op de stand van Lipton Ice Tea, ontworpen door Butik Agency, kon het publiek deelnemen aan een originele photo shooting, namelijk 14 fotoapparaten die simultaan in gang werden gebracht. Festivalgangers konden nadien, via hun Facebook profiel, een indrukwekkende video animatie zien die op de “bullet-time” techniek gebaseerd is, een techniek die deels dankzij de Matrix film enkele jaren geleden populair werd…

Tenslotte was Eventattitude ook aanwezig op de Peugeot stand, beheerd door Havas Experience, alsook via organisator Live Nation omdat de VIP ruimte en het artiestendorp eveneens voorzien waren van een fotobooth… 

Over Eventattitude

Vaak is er een aanleiding nodig alvorens twee personen een gesprek starten. Het weer, het nieuws... iets om het ijs te breken.

Hetzelfde geldt voor een merk dat zijn doelpubliek wil bereiken of een bedrijf dat dichter bij zijn klanten wil staan.

Het is net bij deze problematiek dat Eventattitude kan helpen!

Hoe trekt een merk de aandacht van de consument die een beurs bezoekt of in een winkelcentrum rondloopt?

Hoe boeit een merk de bezoekers van een evenement dat het sponsort – of het nu gaat om festivalgangers op Rock Werchter of toeschouwers tijdens de Fan Day van de Rode Duivels?

Wat moet het doen om tijdens het volgende personeelsfeestje een ludieke interactie tussen zijn medewerkers te creëren?

Allemaal vragen waarop Eventattitude met zijn unieke expertise, opgebouwd gedurende de afgelopen 16 jaar, een antwoord biedt.

Eventattitude heeft een bijzonder specifiek vakgebied waarin het ludieke en interactieve animaties ontwikkelt die een merk toelaten een gesprek met de consument aan te knopen.

Eventattitude
Av. Louise / Louizalaan 523
1050 Brussels