Skip to Content

Eventattitude op uitstap naar Italïe!

Mazda Cinema Hall @ Festa del Cinema di Roma

Tijdens de 10de editie van het Romeinse filmfestival was Eventattitude, in opdracht van het agentschap MAC21, aanwezig met een geweldige 360° fotoanimatie voor het automerk Mazda.

Na een eerste succesvolle samenwerking op Tomorrowland afgelopen zomer voor Mazda, bundelden Eventattitude en MAC21 opnieuw de krachten voor een gigantische installatie van meer dan 8m diameter.

Tijdens het festival, dat liep van 16 tot 24 oktober, konden de bezoekers zich in een filmdecor laten fotograferen door 64 camera’s tegelijkertijd. Eindresultaat was een geweldig 360° beeld van zichzelf in het decor waar de nieuwe Mazda MX-5 centraal stond. De video was onmiddellijk zichtbaar op een scherm en kon vervolgens live gemaild en geshared worden ter plaatse.

Originele poses met leuke sprongen waren het eindresultaat van deze succesvolle samenwerking dat uiteraard met plezier online werd geshared.

Arrivederci Roma!

Over Eventattitude

Vaak is er een aanleiding nodig alvorens twee personen een gesprek starten. Het weer, het nieuws... iets om het ijs te breken.

Hetzelfde geldt voor een merk dat zijn doelpubliek wil bereiken of een bedrijf dat dichter bij zijn klanten wil staan.

Het is net bij deze problematiek dat Eventattitude kan helpen!

Hoe trekt een merk de aandacht van de consument die een beurs bezoekt of in een winkelcentrum rondloopt?

Hoe boeit een merk de bezoekers van een evenement dat het sponsort – of het nu gaat om festivalgangers op Rock Werchter of toeschouwers tijdens de Fan Day van de Rode Duivels?

Wat moet het doen om tijdens het volgende personeelsfeestje een ludieke interactie tussen zijn medewerkers te creëren?

Allemaal vragen waarop Eventattitude met zijn unieke expertise, opgebouwd gedurende de afgelopen 16 jaar, een antwoord biedt.

Eventattitude heeft een bijzonder specifiek vakgebied waarin het ludieke en interactieve animaties ontwikkelt die een merk toelaten een gesprek met de consument aan te knopen.

Eventattitude
Av. Louise / Louizalaan 523
1050 Brussels