One-to-one marketing zit in de lift: Eventattitude surft mee op de trend  ter gelegenheid van de Bar Doux van Garnier …

One-to-one marketing zit in de lift: Eventattitude surft mee op de trend ter gelegenheid van de Bar Doux van Garnier …

Woensdag 22 april 2015 — Op zoek naar een persoonlijke toets: een product met mijn naam of foto ...

Met de opmars van Big Data volstaan standaardisering en massamarketing niet langer. Dat hebben merken goed begrepen. Ze zoeken dan ook met man en macht naar een manier om ‘brand engagement’ te creëren. Een product een persoonlijke toets geven met de foto of voornaam van de gebruiker ... Een trend die we recent in het reclamelandschap zagen opduiken.

In een concurrentiële omgeving waar het product banaler lijkt te worden, zien de FMCG-merken die trend als een fantastische buitenkans. De afgelopen maanden lanceerden verschillende merken gelijkaardige campagnes. Denk aan Coca-Cola met zijn actie ‘Share a Coke with ...’ en aan Nutella die zijn fans op Facebook trakteerde met een persoonlijk etiket.

Eventattitude trekt de kaart van die trend en koppelt zulke campagnes aan fieldmarketing. Op die manier wil het zich profileren als de referentie bij uitstek. Een van de laatste projecten is een campagne die Eventattitude samen met Pop Media lanceerde voor de Bar Doux van Garnier …

Een buitengewone fotobeleving aan ‘Bar Doux’, geïnstalleerd door Pop Media voor Garnier!

Speciaal voor de lancering van het nieuwe gamma Ultra Doux ‘Mythische Olijven’ vertrouwde Garnier aan Pop Media de realisatie van een Pop-Up shampoobar toe, van 1 t.e.m. 12 april.

Die tijdelijke vesting op de Antwerpse Meir was toegankelijk voor iedereen. De deelnemers konden er in een ontspannen kader hun haar laten stylen en genieten van een smoothie.   

Na hun make-over mochten ze poseren voor de speciaal geïnstalleerde fotozuil en konden ze hun foto delen via Facebook. Elke foto werd onmiddellijk op een etiket op maat afgedrukt en op een shampooflacon van Ultra Doux ‘Mythische Olijven’ gekleefd. Op die manier vertrokken de deelnemers met een 'ultra' persoonlijke shampooflacon!

Tijdens de 10 openingsdagen gingen er zo meer dan 1000 gepersonaliseerde flacons van Ultra Doux de deur uit. Aan de contacten op straat breien de sociale media natuurlijk een vervolg, want de gedeelde content ging al snel viraal.

 

Bar Doux by Ultra Doux / Garnier

Pop-Up bar Garnier Ultra Doux
Overview
TheModularBooth : contest "Win a trip"
TheModularBooth : contest "Win a trip"
Contest "Win a trip" : A great success !
Makeover & well-being : test the new range of Garnier Ultra Doux
Strike a pose in the photo Studio Ultra Doux...
Print your picture and receive a personalized bottle of Ultra Doux!
Print your picture and receive a personalized bottle of Ultra Doux!
Print your picture and receive a personalized bottle of Ultra Doux!
Print your picture and receive a personalized bottle of Ultra Doux!