Skip to Content
One-to-one marketing zit in de lift: Eventattitude surft mee op de trend  ter gelegenheid van de Bar Doux van Garnier …

One-to-one marketing zit in de lift: Eventattitude surft mee op de trend ter gelegenheid van de Bar Doux van Garnier …

Op zoek naar een persoonlijke toets: een product met mijn naam of foto ...

Met de opmars van Big Data volstaan standaardisering en massamarketing niet langer. Dat hebben merken goed begrepen. Ze zoeken dan ook met man en macht naar een manier om ‘brand engagement’ te creëren. Een product een persoonlijke toets geven met de foto of voornaam van de gebruiker ... Een trend die we recent in het reclamelandschap zagen opduiken.

In een concurrentiële omgeving waar het product banaler lijkt te worden, zien de FMCG-merken die trend als een fantastische buitenkans. De afgelopen maanden lanceerden verschillende merken gelijkaardige campagnes. Denk aan Coca-Cola met zijn actie ‘Share a Coke with ...’ en aan Nutella die zijn fans op Facebook trakteerde met een persoonlijk etiket.

Eventattitude trekt de kaart van die trend en koppelt zulke campagnes aan fieldmarketing. Op die manier wil het zich profileren als de referentie bij uitstek. Een van de laatste projecten is een campagne die Eventattitude samen met Pop Media lanceerde voor de Bar Doux van Garnier …

Een buitengewone fotobeleving aan ‘Bar Doux’, geïnstalleerd door Pop Media voor Garnier!

Speciaal voor de lancering van het nieuwe gamma Ultra Doux ‘Mythische Olijven’ vertrouwde Garnier aan Pop Media de realisatie van een Pop-Up shampoobar toe, van 1 t.e.m. 12 april.

Die tijdelijke vesting op de Antwerpse Meir was toegankelijk voor iedereen. De deelnemers konden er in een ontspannen kader hun haar laten stylen en genieten van een smoothie.   

Na hun make-over mochten ze poseren voor de speciaal geïnstalleerde fotozuil en konden ze hun foto delen via Facebook. Elke foto werd onmiddellijk op een etiket op maat afgedrukt en op een shampooflacon van Ultra Doux ‘Mythische Olijven’ gekleefd. Op die manier vertrokken de deelnemers met een 'ultra' persoonlijke shampooflacon!

Tijdens de 10 openingsdagen gingen er zo meer dan 1000 gepersonaliseerde flacons van Ultra Doux de deur uit. Aan de contacten op straat breien de sociale media natuurlijk een vervolg, want de gedeelde content ging al snel viraal.

 

Over Eventattitude

Vaak is er een aanleiding nodig alvorens twee personen een gesprek starten. Het weer, het nieuws... iets om het ijs te breken.

Hetzelfde geldt voor een merk dat zijn doelpubliek wil bereiken of een bedrijf dat dichter bij zijn klanten wil staan.

Het is net bij deze problematiek dat Eventattitude kan helpen!

Hoe trekt een merk de aandacht van de consument die een beurs bezoekt of in een winkelcentrum rondloopt?

Hoe boeit een merk de bezoekers van een evenement dat het sponsort – of het nu gaat om festivalgangers op Rock Werchter of toeschouwers tijdens de Fan Day van de Rode Duivels?

Wat moet het doen om tijdens het volgende personeelsfeestje een ludieke interactie tussen zijn medewerkers te creëren?

Allemaal vragen waarop Eventattitude met zijn unieke expertise, opgebouwd gedurende de afgelopen 16 jaar, een antwoord biedt.

Eventattitude heeft een bijzonder specifiek vakgebied waarin het ludieke en interactieve animaties ontwikkelt die een merk toelaten een gesprek met de consument aan te knopen.

Eventattitude
Av. Louise / Louizalaan 523
1050 Brussels