WANTED – Field Operator alias De evenement MacGyver

🔥 JOB OFFER 🔥

Thursday, April 12, 2018 —  

 

🔥 ONS BEDRIJF 🔥

Wanneer twee personen een gesprek met elkaar beginnen is er meestal een goede reden: het weer, de laatste nieuwtjes, de familie,...

Wanneer een merk een gesprek wil starten met een consument in het kader van een evenement of een field-marketing actie, wordt het al wat moeilijker. Op dat moment komt Eventattitude tussenbeide!

Ons uniek beroep bestaat uit het ontwerpen en het ontwikkelen van opstellingen die de kans geven aan de merken om een gesprek met hun consumenten te starten. En dit door middel van een ludieke en interactive ervaring. De technische oplossingen die we ontwikkelen zijn veelvoudig. Een bezoekje op onze facebook pagina of onze website - www.facebook.com/eventattitude - www.eventattitude.com – voldoet om eenderwie te overtuigen: fotobooth, video-animatie, spel op touchscreen, 360° experience… Ongeacht de voorziene set-up worden altijd de drie basisingrediënten toegevoegd die al 16 jaar het succes vormen van deze onderneming: smile, act, play!

Ons team is dagelijks actief in heel België maar steekt ook regelmatig de grens over om aan de slag te gaan in Parijs, Berlijn of Milaan,…

Onze activiteiten bestaan voornamelijk uit field marketing en brand activation, maar we ontwikkelen ook permanente opstellingen voor tentoonstellingen en musea.

 

🔥 JOUW FUNCTIE 🔥 

De evenement MacGyver (onze Field Operator) heeft als opdracht het opbouwen van opstellingen op evenementen en de goede werking ervan verzekeren. Hij levert zijn technische expertise en ervaring om het succes van de actie op het veld te waarborgen. In het kader van bepaalde evenementen, heeft de Field Operator een animerende rol aangezien hij een dubbele verantwoordelijkheid heeft: de garantie van de goede werking van de opstelling en de best mogelijke prestaties uitvoeren voor de klant op basis van de gestelde doelstellingen.

 

🔥 JOUW PROFIEL 🔥 

  • Je bent titularis van het diploma secundair onderwijs. Een diploma in fotografie, in informatica, in geluidstechniek is een plus en je hebt een eerste professionele ervaring via verschillende studentenjobs.
  • Je bent perfect tweetalig, nederlands/frans (engels en/of duits is een plus).
  • Je beschikt over een rijbewijs B (een rijbewijs BE is een plus).
  • Je hebt een sterke interesse in IT, nieuwe technologieën en fotografie.
  • Je bent handig, vindingrijk, verantwoordelijk, georganiseerd en stipt.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, je bent sociaal en je kan goed omgaan met stress en onverwachte situaties.
  • Je bent extrovert en bent een geboren animator (geen geslaagde avond zonder jou!)
  • Je bent van nature vrolijk, enthousiast en proactief. Je wilt voortdurend bijleren.
  • Je bent flexibel en je bent bereid om 's avonds en in het weekend te werken indien nodig (maar niets maakt je bang want jij bent McGyver).

 

🔥 ONZE AANBIEDING 🔥

Een job vol uitdagingen met reële mogelijkheden om door te groeien in een familiale omgeving.

Een stimulerende werkomgeving met een heel leuk team. Allemaal ondersteund door diverse teambuildings en interne evenementen.

Een dynamisch bedrijfscultuur in voortdurende zoektocht naar nieuwigheden.

Een contract van onbepaalde duur.

 

🔥 GEÏNTERESSEERD? 🔥

Stuur jouw CV en een sollicitatiebrief naar het volgende e-mailadres : martin@eventattitude.com